Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek Drevesa pripovedujejo

23. 3. 2017

  Seznam knjig   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K DREVESA PRIPOVEDUJEJO  2017  

Več ...

V okviru mednarodnega filmskega festivala KINO OTOK v programu PODMORNICA – OTOK ZA MULARIJO in  Tedna vseživljenjskega učenja 2018 Mestna knjižnica Izola vabi na delavnico izdelave lutk SUPERJUNAKI SO SUPERPRIJATELJI.

 

 

Kdo  vse so lahko moji prijatelji? Kakšno čudežno moč lahko dobimo, ko se z njimi povežemo? Kakšen superjunak lahko postanem s svojo supermočjo?

Izdelava lutk s pregibi iz kartona in razcepkov v kolažni tehniki (uporaba različnih materialov z različnimi strukturami, perforacijami ipd.).

Vsak udeleženec bo izdelal svojo lutko-superjunaka v katerega bi se prelevil, da reši določeno težavo. Dimenzije lutk bodo poljubne, saj si prav vsak v svoj svet domišljije, vzporednega s svetom realnosti, pričara svojega najimenitnejšega junaka. Izdelki bodo med 6. In 10. junijem razstavljeni v prostorih izolskega kulturnega doma.

Priporočena starost:  6 – 12 let

Trajanje: 60 minut

Delavnico vodi: Martina Ljubič

Vabljeni v SREDO, 30. MAJA 2018, OB 18. URI v čitalnico Mestne knjižnice Izola.

Vstop je prost!

 

Copyright© 2007-2018 MKI Gostovanje Dolher