Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek Drevesa pripovedujejo

23. 3. 2017

  Seznam knjig   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K DREVESA PRIPOVEDUJEJO  2017  

Več ...

Mestna knjižnica Izola vabi na DAN ODPRTIH VRAT V SREDIŠČU ZA SAMOSTOJNO UČENJE.

 

 

 

Predstavljen bo program kratkih Praktičnih izobraževalnih filmov za osebno učinkovitost na delovnem mestu, s katerim ponujamo vpogled v komunikacijo in organizacijo na delovnem mestu tako za brezposelne kot tiste, ki zaposlitev že imate.

Serija kratkih izobraževalnih filmov na poučen, predvsem pa zabaven način prikazuje komunikacijo v večjih in manjših podjetjih, kjer je pomemben vsak, ki prispeva k temu, da delo poteka nemoteno. Posnetki nas učijo učinkovite komunikacije med zaposlenimi, organizacije dela, sodelovanja med zaposlenimi, priprave učinkovitega sestanka, kako si organizirati čas, pomen kakovostnega opravljanja dela in kaj vse je potrebno da pridemo do kakovostnega izdelka.

Nekaj posnetkov je namenjenih tudi vodilnim delavcem, v katerih spoznajo, kako biti še boljši, učinkovitejši na eni strani, na drugi pa organizirani in pod manjšim pritiskom dela. 

Vabljeni v ČETREK, 16. AVGUSTA 2018 OD 8. DO 12. URE in OD 18. DO 20. URE v Središče za samostojno učenje.

Učenje v Središču za samostojno učenje je brezplačno.

 

Copyright© 2007-2018 MKI Gostovanje Dolher