Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek DREVESA PRIPOVEDUJEJO

23. 3. 2017

    Seznam knjig Posnetek glasbe rastlin   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K   DREVESA PRIPOVEDUJEJO   2019   

Več ...

VITRINE USTVARJALNOSTI 

Razstava KERAMIKA

V mesecih  septembru in oktobru bo v Vitrinah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola na ogled razstava KERAMIČNIH IZDELKOV. Pripravila jo je  VERA VARDJAN.

Vabljeni k ogledu! 

 

 

STENA USTVARJALNOSTI 

Razstava FINSKA NACIONALNA KNJIŽNICA in KNJIŽNICA ODI

V mesecu septembru si lahko na stenah  ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola ogledate fotografsko razstavo FINSKA NACIONALNA KNJIŽNICA in razstavo KNJIŽNICA OODI, kateri je mednarodna federacija knjižničnih združenj in ustanov (IFLA) podelila nagrado za najboljšo javno knjižnico.

Pripravila ju je MILENA RUNKO.

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI V SSU

Razstava 25 LET ŠTUDIJSKIH KROŽKOV V MKI

V mesecu septembru si lahko na stenah ustvarjalnosti v Središču za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola ogledate pregledno razstavo slik 25 LET ŠTUDIJSKIH KROŽKOV V MKI. Pripravili so jo zaposleni v MKI.

Vabljeni k ogledu!

 

Vabljeni k ogledu razstav na stenah in v vitrinah ustvarjalnosti  vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 18.30 ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

 

Copyright© 2007-2019 MKI Gostovanje Dolher