PETEK, 28. 02. 2020: UGLASBENA POEZIJA ALME M. KARLIN, izvaja NIKA SOLCE

13. 2. 2020

Preberite knjigo iz opusa Alme M. Karlin in sodelujte v žrebanju za dve vstopnici za koncert Nike Solce z gosti, ki bo potekal v petek, 28. februarja 2020, ob 19. uri v...

Več ...

BRALNA AKCIJA: POD SVINČENIM NEBOM

10. 2. 2020

  Pod svinčenim nebom 1920-2020. Vabljeni k branju knjig v spomin na dogajanje med obema vojnama na Primorskem. Pogoji sodelovanja in seznam knjig        

Več ...

Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola vabita na delavnico Mojmirja Kovača, ČASOVNA ČRTA.

 

 

Pravijo, da čas zaceli vse rane. Ali je to res? Prepričan sem, da se vsi, ki to beremo strinjamo, da je pomembno tudi, kako se te rane zacelijo. Nekatere ostanejo grde brazgotine, ki nam spremenijo življenje. Ali lahko tako kot plastični kirurg, zakrpamo tudi največje brazgotine na naši duši?

Kolikokrat ste že slišali ljudi modrovati kaj vse bi naredili drugače, če bi se z današnjimi možgani vrnili v preteklost. Najverjetneje bi večino stvari naredili enako. Reakcije so podzavestne in delujejo na energiji starih izkušenj. 

Če bi imeli časovni stroj, bi se lahko vrnili v preteklost. Spremenili bi dogodke, ki so tako močno zaznamovali naša življenja. 

Časovna črta nam omogoča, da se z današnjimi možgani vrnemo v preteklost k dogodku, ki je zaznamoval naše življenje, ter delujemo nanj. S tem se bo spremenilo naše današnje in prihodnje življenje. 

Na časovni črti lahko »urejamo« tudi dogodke v prihodnosti.

Tehnika časovna črta je zelo koristna tudi za športnike! 

Vabljeni V TOREK, 15. OKTOBRA OB 18. URI v čitalnico Mestne knjižnice Izola. Vstop je prost.

 

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher