Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek DREVESA PRIPOVEDUJEJO

23. 3. 2017

    Seznam knjig Posnetek glasbe rastlin   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K   DREVESA PRIPOVEDUJEJO   2019   

Več ...

 

Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola Vas vabita na delavnico Mojmirja Kovača: PODMODALNOST

 

Največkrat je naše počutje odvisno od notranjih filmov, ki si jih vrtimo v svoji glavi in od pogovarjanja s samim seboj.

Podmodalnosti so odtenki, ki kažejo, kako je sestavljena slika, zvok ali občutek. Od tega kako »vidimo, slišimo in čutimo« stvari je odvisno ali so le te za nas dobre ali ne. Od tega je odvisno naše počutje in samozavest.

Kaj se zgodi, kadar podmodalnosti spremenimo? S tem lahko v celoti spremenimo način, kako zaznavamo nek dogodek ali situacijo.

Vsi vemo, da je naše počutje in naše delovanje odvisno od tega kako »vidimo« stvari, ki se nam dogajajo. Problem pa se pojavi, ker teh stvari ne znamo obrniti v svojo korist.

Na novembrski delavnici v knjižnici, bomo poskusili prav to, s podmodalnostmi bomo poskušali spremeniti naša negativna prepričanja.

Vabljeni V TOREK, 19. NOVEMBRA OB 18.00 v čitalnico Mestne knjižnice Izola.

Vstop je prost!

Copyright© 2007-2019 MKI Gostovanje Dolher