Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek DREVESA PRIPOVEDUJEJO

23. 3. 2017

    Seznam knjig Posnetek glasbe rastlin   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K   DREVESA PRIPOVEDUJEJO   2019   

Več ...

Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola Vas vabita na predavanje in meditacijo z naslovom TOP POČUTJE VSAK DAN.

 

 

 

 

 

Predavanje z meditacijo bo vodila Tina Železnik, po izobrazbi sicer diplomiran ekonomist, vendar je njeno poslanstvo predajati znanja o osebni rasti naprej v svet.

»Šele ko človek v sebi začuti mir in ima jasno sliko pred seboj kaj si želi in v katero smer gre, ima dejansko vse.«

Sama je NLP praktik in mojster, duša pa ji zaigra ko se prepusti meditaciji. Verjame namreč  v to, da nam meditacija lahko poda veliko odgovorov o sebi, o življenju ... Je učiteljica meditacije, znanja pa je pridobila pri Christy Žmahar. Vodi meditacije v Dolnjih Ležečah. Meditacije pa si želi prenesti tudi na obalo.

Vabljeni V PETEK, 22. NOVEMBRA OB 18.00 v čitalnico Mestne knjižnice Izola.

Vstop je prost! 

 

Copyright© 2007-2019 MKI Gostovanje Dolher