Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek DREVESA PRIPOVEDUJEJO

23. 3. 2017

    Seznam knjig Posnetek glasbe rastlin   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K   DREVESA PRIPOVEDUJEJO   2019   

Več ...

   

 

 

VITRINE USTVARJALNOSTI 

 

Razstava STARI KROŽNIKI IZ KERAMIKE IN PORCELANA

V mesecu januarju si lahko  v Vitrinah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola ogledate  razstavo z naslovom  STARI KROŽNIKI IZ KERAMIKE IN PORCELANA.

Pripravila sta jo zbiratelja JANEZ IN MARIJA JANEŽIČ. Razstava je del njune obsežne zbirke starin in bo predvidoma na ogled do konca januarja. 

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI 

Razstava STEKLENA TIHOŽITJA

V mesecu januarju si lahko na  stenah  ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola ogledate slikarsko razstavo z naslovom  STEKLENA TIHOŽITJA. Pripravila jo je ljubiteljska slikarka JANA KOSTEVC.                             

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI 

Razstava "DREAM ON"

V mesecu januarju si lahko na steni ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola ogledate razstavo "Dream on" ilustratorke Erike Gregorič.

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI NA MLADINSKEM ODDELKU

Razstava "Rdečerepka"

V mesecu januarju si lahko na steni ustvarjalnosti na mladinskem oddelku v Mestni knjižnici Izola ogledate razstavo ilustraciji Špele Pahor "Rdečerepka", ki jih je narisala za kamišibaj.

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI V SSU

Razstava 25 LET ŠTUDIJSKIH KROŽKOV V Mestni knjižnici Izola.

V mesecu januarju si lahko na  stenah  ustvarjalnosti v Središču za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola ogledate pregledno razstavo slik 25 LET ŠTUDIJSKIH KROŽKOV V Mestni knjižnici Izola. Pripravili so  jo zaposleni.

Vabljeni k ogledu!

 

STENA USTVARJALNOSTI V ČITALNICI

FOTOGRAFSKA RAZSTAVA 

V mesecu januarju si lahko na stenah ustvarjalnosti v čitalnici Mestne knjižnice Izola ogledate razstavo fotografij, ki so jo pripravili člani Fotografske skupine društva Morje pri Univerzi za 3. življenjsko obdobje Izola: BARBARA ČASSERMANN (Minljivost časa), IRENA ČARMAN (Prosti čas) in STANE ČEBRON (Kamen). Otvoritev razstave bo v torek, 7. januarja 2020 ob 17. uri. 

Vabljeni  k ogledu!

 

Vabljeni k ogledu razstav na stenah in v vitrinah ustvarjalnosti  vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 18.30 ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher