Prev Next

PRIMORCI BEREMO 2020 - od 1. junija do 11. novembra 2020

9. 6. 2020

Kot vsako leto vam ponujamo pester izbor slovenske  literature različnih zvrsti z namenom, da prav vsak sodelujoči najde knjigo, ki ga bo nagovorila. Projekt se bo kot običajno zaključil v...

Več ...

KNJIGA NA DOM

22. 5. 2020

Mestna knjižnica Izola z junijem 2020 uvaja novo brezplačno storitev »Knjiga na dom«.

Več ...

Učenje na daljavo in prosto dostopna e-gradiva na portalu SSU

30. 3. 2020

    Udeleženci Središča za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola imajo možnost organiziranega samostojnega učenja tujih jezikov, uporabe računalnikov, naravoslovja, zdravja, varstva okolja, podjetništva in drugih vsebin preko e-gradiv na portalu...

Več ...

SPLETNI VPIS V KNJIŽNICO

27. 3. 2020

Bralci, ki še niste vpisani v Mestno knjižnico Izola, se sedaj lahko včlanite preko spletnega vpisa. Članstvo velja za brezplačni dostop do elektronskih virov v času izredne zaprtosti knjižnice. Spodaj so...

Več ...

KONTAKT ZA POMOČ PRI DOSTOPU DO ELEKTRONSKIH VIROV, KNJIG IN DIGITALNIH ZBIRK

25. 3. 2020

Če imate vprašanje glede elektronskih virov, elektronskih knjig in digitalnih zbirk ali potrebujete zgolj pomoč pri dostopu do le teh, smo Vam v Mestni knjižnici Izola na voljo vsak dan...

Več ...

DOSTOP PREK SPLETA DO ELEKTRONSKIH KNJIG, VIROV IN DIGITALNIH ZBIRK

18. 3. 2020

 Čeprav je izolska knjižnica zaradi trenutne situacije zaprta vam ponujamo, da lahko tudi od doma prek spleta:  

Več ...

Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

 

VITRINE USTVARJALNOSTI V SEPTEMBRU

 Razstava BRIVCI IN FRIZERJI

Od septembra do novembra 2020 si lahko v Vitrinah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola ogledate razstavo, ki jo je postavil JANEZ JANEŽIČ. 

 

STENA USTVARJALNOSTI V SEPTEMBRU:

 Razstava 20 LET USTVARJANJA V IZOLI -  ATELJE KERAMIKE SNEŽICA KRAJNC.   

Na stenah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola  si tudi  v septembru  lahko ogledate slikarsko  razstavo. Pripravila jo je  SNEŽICA KRAJNC. 

 

Razstava PLAMEN.  

Slikarsko razstavo PLAMEN, akril na platno, je na Stenah ustvarjalnosti Mestne knjižnice Izola pripravila akademska slikarka TAJA ZVEN IVANČIČ že v avgustu. 

V septembru je ogled razstave možen po urniku za uporabnike knjižnice.

 

STENA USTVARJALNOSTI V SSU

 Razstava LIDIJA IN PRIJATELJICE

V mesecu septembru si lahko na stenah ustvarjalnosti v Središču za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola ogledate razstavo fotografij LIDIJA IN PRIJATELJICE. Pripravila jo je ŠPELA PAHOR.

 

STENA USTVARJALNOSTI V ČITALNICI

 FOTOGRAFSKA RAZSTAVA 

V mesecu septembru si lahko na stenah ustvarjalnosti v čitalnici Mestne knjižnice Izola ogledate razstavo fotografij, ki so jo pripravili člani Fotografske skupine društva Morje pri Univerzi za 3. življenjsko obdobje Izola: IRENA ČARMAN (Prehodi), BARBARA CASSERMANN (Pustne šeme), TATJANA BRANKOVIČ (Zgodba iz šavrin-skega travnika). 

 

 

 

 

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher