KONTAKT ZA POMOČ PRI DOSTOPU DO ELEKTRONSKIH VIROV, KNJIG IN DIGITALNIH ZBIRK

25. 3. 2020

Če imate vprašanje glede elektronskih virov, elektronskih knjig in digitalnih zbirk ali potrebujete zgolj pomoč pri dostopu do le teh, smo Vam v Mestni knjižnici Izola na voljo vsak dan...

Več ...

DOSTOP PREK SPLETA DO ELEKTRONSKIH KNJIG, VIROV IN DIGITALNIH ZBIRK

18. 3. 2020

 Čeprav je izolska knjižnica zaradi trenutne situacije zaprta vam ponujamo, da lahko tudi od doma prek spleta:  

Več ...

 Čeprav je izolska knjižnica zaradi trenutne situacije zaprta vam ponujamo, da lahko tudi od doma prek spleta:

 

BREZ SKRBI tudi tisti, ki vam v času zaprtosti poteče članstvo. Poskrbeli smo, da lahko do naših e-vsebin dostopate nemoteno, potrebujete le svoje veljavno geslo.

 

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralniki, tablice, pametni telefoni, prenosni računalniki in računalniki.

Za izposojo e-knjig potrebujete: uporabniško ime (akronim knjižnice in številka članske izkaznice) in geslo, ki je identično geslu za servis Moja knjižnica

Primer: uporabniško ime za člane izolske knjižnice:  SIKIZO0109999,   geslo: identično geslu za Mojo knjižnico.

Vabimo vas, da preizkusite sodoben, privlačen in do uporabnika prijazen način branja.
Na voljo vam je določeno število izvodov (licenc) posameznega naslova elektronske knjige. V primeru, da so vsi izvodi določenega naslova izposojeni morate počakati na vračilo.

Oglejte si BIBLOS - predstavitev

 

Elektronske knjige lahko prebirate tudi preko www.openlibrary.org (zbirka elektronskih knjig s celega sveta) in www.gutenberg.org (ena izmed največjih brezplačnih zbirk z elektronskimi knjigami, glasbenimi posnetki, slikami ter krajšimi video posnetki)

 

 

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher