borza_znanjaBorza znanja Izola
Mestna knjižnica Izola
Ulica Osvobodilne fonte 15
6310 Izola
Tel.: 05/66  31 282

 

e-pošta: izola@borzaznanja.si


Dostopna tudi na lastni spletni strani!

 

Borza znanja je informacijsko središče, v katerem zbiramo, urejamo in posredujemo podatke o ljudeh, ki znanje iščejo in o ljudeh, ki znanje ponujajo. Predmet ponudbe in povpraševanja predstavljajo znanja, vedenja, veščine, spretnosti in informacije s kar najrazličnejših področij. Vse borzne informacije so brezplačne.

 

Član je vsak individualni ponudnik ali povpraševalec po določenem znanju, ki se včlani v katerokoli slovensko Borzo, z namenom brezplačno pridobiti ali ponuditi določeno vrsto znanja.
Borza znanja v Sloveniji deluje že od leta 1992, izolska Borza znanja, ki je regionalna Borza znanja za Primorsko, deluje od leta 1998. Do storitve Borze znanja dostopate tako, da nas obiščete v prostorih Mestne knjižnice Izola, preko spleta ali nas pokličete po telefonu. Zaprosili vas bomo za nekaj osnovnih podatkov, s katerimi bomo ravnali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/07). Povedali nam boste svoje želje po znanju, informacijah ali spretnostih. Preverili bomo, ali so podatki, ki jih potrebujete, na voljo v naši bazi podatkov. V tem primeru vam bomo posredovali ime in telefonsko številko naših članov, ki vam lahko pomagajo. Če med našimi člani še ni ponudnikov, ki bi lahko zadovoljili vaše potrebe, jih bomo poizkusili najti.

 

Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

·

Delovni čas
Ponedeljek-petek: 9:00-18:30
Sobota: 8:00-13:00

·

Zaposleni
Jan Bednarik
Tel.: 05/66 31 282
e-pošta: izola@borzaznanja.si

Copyright© 2007-2019 MKI Gostovanje Dolher