Na vsebino

 

  Britanica-150x150  

 

 

Encyclopedia Britannica je najstarejša (od leta 1771) angleška enciklopedija in sodi med najboljše in najbolj uporabljene splošne enciklopedije v svetu. 

Navodila za uporabo

  Ebsco-150x150  

 

EBSCOhost nudi dostop do tekstovnih in bibliografskih zbirk podatkov: Academic Searc Elite, Business Source Premier, MasterFILE Premier, Newspaper Source, MEDLINE. Vključuje tekste skoraj 3000 časnikov ter abstrakte in indekse 5000 periodičnih publikacij.

Navodila za uporabo

  Find-Info-150x150  

 

Portal FinD-INFO povezuje zbirke obsežnih strokovnih vsebin, podatkov, obrazcev in pripomočkov s podorčij financ, davkov in računovodstva.

Navodila za uporabo

    

 

EBONITETE.SI - je najsodobnejša aplikacija za popoln pregled več kot 200.000 slovenskih podjetij. Tu lahko pridobite splošne, računovodske in ostale finančne podatke o poslovanju, ki so potrebne za učinkovito sprejemanje odločitev in obvladovanje tveganj, predvsem na področju nabave, prodaje, financ, računovodstva in kontrolinga. Podatki so primerni za poglobljene analize in študije (predvsem modul STATISTIKA dejavnosti), ter prav tako za iskanje novih zaposlitvenih priložnosti.

 

  Ius-info-150x150  

 

Portal IUS-INFO je najsodobnejši portal z največjo zbirko pravnih informacij v Sloveniji. Portal omogoča uporabnikom enostaven in hiter dostop do zanesljivih in celovitih pravnih in poslovnih vsebin, obogatenih z dodatnimi informacijami in funkcionalnostmi.

Navodila za uporabo

    

 

 

MLOL - Media library online je zbirka elektronskih knjig v italijanskem jeziku, ki si jih lahko izposodite.

Navodila za uporabo

Novosti

    

 

Pressreader prinaša tekoče izdaje več kot 7.000 nacionalnih, regionalnih in lokalnih časnikov in revij iz Evrope, Azije, Avstralije, Afrike, Latinske in Severne Amerike. Časnike in revije lahko prebirate na osebnih računalnikih, tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Navodila za uporabo

  sskj 150x150  

 

Slovar slovenskega knjižnega jezika prikazuje bogastvo našega besedja iz doslej najdaljšega obdobja v zgodovini slovenskega jezika, namreč od druge polovice 19. stoletja do leta 2013, torej od Avstro-ogrske pa do danes.

http://eviri.ook.sik.si/login?url=https://www.ebonitete.si/default.aspx

 

 

 

Prosto dostopne podatkovne zbirke

 

DEDI

dLib

DOAJ

Europeana

Free Documentaries

Internet Archive

Internet sacred text archive

Jamendo

Kamra

LibriVox

World Digital Library

 

  

Copyright© 2007-2021 MKI Gostovanje Dolher