Bi radi brezplačno dopisovali po internetu z družinskimi člani in prijatelji, ki so daleč proč pa ne znate uporabljati elektronske pošte? Bi se radi brezplačno naučili urejati svoje digitalne fotografije s pomočjo preprostega računalniškega programa? Odhajate na počitnice v tujino in bi se radi brezplačno naučili vsaj nekaj osnovnih fraz tujega jezika? Vas zanimajo vsebine iz osebnostne rasti, ekologije in medsebojnih odnosov? Ste brezposelni in potrebujete brezplačno pomoč pri pisanju vloge za zaposlitev?

Pravi naslov za vas je Središče za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola.

 

Središče za samostojno učenje je namenjeno mladim, odraslim, starejšim, zaposlenim, brezposelnim, študentom, tujcem ipd, se pravi čisto vsem, ki se zavedate, da se sodoben in osveščen človek, ki želi biti vedno in povsod v koraku s časom, uči od rojstva dalje in povsod, se pravi ne samo v šoli, in česarkoli - ne zgolj šolskih predmetov, temveč tudi za vse druge majhne in velike, življenjske in delovne ter druge potrebe. Cilj našega učenja in izobraževanja torej ni le pridobiti si izobrazbo in usposobljenost za delo in poklic, temveč si pridobiti tudi široko znanje, spretnosti in osebne lastnosti, ki jih potrebujemo, da lahko uspešno in kakovostno živimo in delamo kot posamezniki in v skupnosti. V središču za samostojno učenje lahko vsak najde način in področje, kjer lahko začne z učenjem ali osveži nekoč že usvojeno znanje. Čas in ritem učenja prilagodite lastnim interesom, zmožnostim in obveznostim. Učenje v središču je za udeležence brezplačno, projekt usklajuje Andragoški center Slovenije s finančno podporo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport,

Družba danes od nas zahteva vedno več znanja, za učenje pa je vedno pravi čas – tudi poleti.

V poletnem času vas v Mestni knjižnici Izola pričakujemo ob ponedeljkih in četrtkih med 8. in 12. uro ter popoldne med 18. in 20. uro, ob torkih, sredah in petkih med 8. in 15. uro.

Za vse dodatne informacije brez oklevanja pokličite na tel.št.: (05)6631-282.

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher