Mestna knjižnica Izola vabi na DAN ODPRTIH VRAT V SREDIŠČU ZA SAMOSTOJNO UČENJE.

 

Predstavljena bo podatkovna zbirka PRESSREADER, kjer je na enem mestu zbranih preko 5.000 naslovov svežih časopisov in revij iz več kot 100-ih držav in več kot 60-ih jezikih.  

Med njimi so na voljo številni ugledni časniki, na primer britanska The Guaridan in The Independent, ameriška The Washington Post in USA Today, francoska Le Figaro in Le Monde, italijanska Corriere della Sera in Il Sole 24 Ore, avstrijska Die Presse, Der Standard in Kleine Zeitung Karnten, slovenska Dnevnik in Večer, hrvaški Večernji list in številni drugi. Poleg politično informativnih časopisov portal omogoča dostop do številnih revij z aktualnimi vsebinami, kot so šport, glasba, fotografija, moda, kulinarika, zdravje, oprema stanovanja, urejanje, avtomobilizem, računalništvo, urejanje okolja itd. Podatkovna zbirka omogoča tudi dostop do arhiva vseh naslovov do 90 dni.

Do časopisov lahko člani knjižnice dostopate brezplačno v knjižnici ali iz poljubnega računalnika, pri čemer za prijavo uporabite člansko številko in geslo za Mojo knjižnico.

Vabljeni V PONEDELJEK, 29. JANUARJA 2018 dopoldne OD 10. DO 12. URE in popoldne OD 16. DO 18. URE.

Učenje v Središču za samostojno učenje je brezplačno.

 

 

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher