RAZSTAVA FOTOGRAFIJ V SREDIŠČU ZA SAMOSTOJNO UČENJE: OKOLI SVETA S KARIJEM KLEMELO

01. 03. 2017

  Mestna knjižnica Izola vabi na ogled fotografske razstave OKOLI SVETA S KARIJEM KLEMELO, ki je postavljena v Središču za samostojno učenje. Kari Klemelä, finski prevajalec, založnik in fotograf, ki živi...

Več ...


Mestna knjižnica Izola vabi na januarsko srečanje bralnega kluba KIRA KNJIGA.

 

 


Mestna knjižnica Izola vabi na učno srečanje Borze znanja.

 

 


Mestna knjižnica Izola in Študijski krožek Čarobni prsti vabita V SOBOTO, 21. JANUARJA 2017, na delavnico ročnih spretnosti, ki bo potekala od 10h do 12h v Pravljični sobi Mestne knjižnice Izola.


Mestna knjižnica Izola vabi na srečanje Študijskega krožka ŽIVETI ZDAJ.

 


Mestna knjižnica Izola vabi na PRAVLJIČNO URO V ITALIJANSKEM JEZIKU z ustvarjalno delavnico.

 


Mestna knjižnica Izola in Študijski krožek Iz-kuART vabita na glasbeno literarni večer s  Francijem Tomincem, ki bo predstavil  svojo tretjo knjigo poezij NOTRANJOST OD ZUNAJ.

 

 

Borza znanja Izola deluje v okviru Mestne knjižnice Izola.

Če se želite nečesa naučiti, vam borza znanja posreduje podatke o ljudeh, ki vas lahko želenega naučijo. Če želite s svojim znanjem pomagati drugim, vam borza znanja nudi podatke o ljudeh, ki potrebujejo vaše znanje in izkušnje.

Znanja, ki se posredujejo preko Borze znanja Izola so zelo raznolika in segajo od znanj tujih jezikov, najrazličnejših ročnih del ali vrtnarskih in drugih tehničnih spretnosti, poznavanja različnih oblik sproščanja, nasvetov za bolj kakovosten življenjski slog, astrologije in alternativnih metod zdravljenja ter številna druga uporabna znanja.

Copyright© 2007-2017 MKI Gostovanje Dolher