Prev Next

PRIMORCI BEREMO 2020 - od 1. junija do 11. novembra 2020

9. 6. 2020

Kot vsako leto vam ponujamo pester izbor slovenske  literature različnih zvrsti z namenom, da prav vsak sodelujoči najde knjigo, ki ga bo nagovorila. Projekt se bo kot običajno zaključil v...

Več ...

KNJIGA NA DOM

22. 5. 2020

Mestna knjižnica Izola z junijem 2020 uvaja novo brezplačno storitev »Knjiga na dom«.

Več ...

Učenje na daljavo in prosto dostopna e-gradiva na portalu SSU

30. 3. 2020

    Udeleženci Središča za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola imajo možnost organiziranega samostojnega učenja tujih jezikov, uporabe računalnikov, naravoslovja, zdravja, varstva okolja, podjetništva in drugih vsebin preko e-gradiv na portalu...

Več ...

SPLETNI VPIS V KNJIŽNICO

27. 3. 2020

Bralci, ki še niste vpisani v Mestno knjižnico Izola, se sedaj lahko včlanite preko spletnega vpisa. Članstvo velja za brezplačni dostop do elektronskih virov v času izredne zaprtosti knjižnice. Spodaj so...

Več ...

KONTAKT ZA POMOČ PRI DOSTOPU DO ELEKTRONSKIH VIROV, KNJIG IN DIGITALNIH ZBIRK

25. 3. 2020

Če imate vprašanje glede elektronskih virov, elektronskih knjig in digitalnih zbirk ali potrebujete zgolj pomoč pri dostopu do le teh, smo Vam v Mestni knjižnici Izola na voljo vsak dan...

Več ...

DOSTOP PREK SPLETA DO ELEKTRONSKIH KNJIG, VIROV IN DIGITALNIH ZBIRK

18. 3. 2020

 Čeprav je izolska knjižnica zaradi trenutne situacije zaprta vam ponujamo, da lahko tudi od doma prek spleta:  

Več ...

Mestna knjižnica Izola: Kotiček ustvarjalnosti - pregled razstav 2004 - 2018

30. 9. 2019

  Elektronsko knjigo o razstavah ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so v knjižnici razstavljali v letih med 2004 in 2018, si lahko ogledate tukaj.  

Več ...

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine in v Tednu vseživljenjskega učenja Vas Mestna knjižnica Izola vabi na pesniško filmski večer z naslovom IZOLSKA POEZIJA V PODOBI IN BESEDI.

 

 

Fusion 360 is getting a fresh new look - Fusion 360 Blog

 

Mestna knjižnica Izola in Središče za samostojno učenje vabita na ZAČETNO DELAVNICO 3D MODELIRANJA: SPOZNAVANJE PROGRAMSKE OPREME IN OSNOVE MODELIRANJA s programom FUSION 360.

Delavnico vodi Andrej Milovac. Namenjena je  zahtevnejšim uporabnikom.

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine in v Tednu vseživljenjskega učenja Vas Mestna knjižnica Izola vabi na DELAVNICO FRAKTALNE RISBE.

 

KNUT HAMSUN (1859–1952) je eno najbolj znanih pisateljskih imen ne le norveške, temveč zaradi Nobelove nagrade tudi svetovne književnosti.

 

 

 

 

 

 

 

Mestna knjižnica Izola vabi osnovnošolske otroke od 8. do 15. leta na začetno delavnico s 3D svinčnikom, kjer bomo ustvarjali prave 3D morske oblike.

 

 

 

Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola vabita na izobraževalno delavnico TIMSKI DUH.

 

Mestna knjižnica Izola Vas v sodelovanju z Mednarodnim klubom slovanskih rojakov Ruslo in Slovansko knjižnico vabijo na ogled drugega izmed štirih filmov, ki se bodo predvajali v Mestni knjižnici.

 

Copyright© 2007-2020 MKI Gostovanje Dolher