Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek Drevesa pripovedujejo

23. 3. 2017

  Seznam knjig Posnetek glasbe rastlin   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K   DREVESA PRIPOVEDUJEJO   2018   

Več ...


V mesecu  novembru  bo v Vitrinah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola na ogled razstava IVAN CANKAR.

 


V mesecih  novembru bo na Stenah ustvarjalnosti v Mestni knjižnici Izola na ogled  razstava  fotografij z naslovom  ISTRA V KAMNU.


V tednu splošnih knjižnic Vas Mestna knjižnica Izola vabi na jubilejno 90. srečanje z zanimivimi izolani.

Na tokratnem srečanju bomo ob 60. letnici knjižnice v goste povabili šest dosedanjih zanimivih izolanov, za vsako desetletje enega.

Vabljeni v SREDO, 21. NOVEMBRA OB 19.00 v čitalnico Mestne knjižnice Izola.

Vstop je prost.


V tednu splošnih knjižnic Vas Mestna knjižnica Izola vabi na ogled tretjega filma v ciklu ruskega filma z naslovom PROGASTA PLOVBA.

 

 

 

 


V tednu splošnih knjižnic Vas Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola v sodelovanju z društvom Konopljin svet  vabita na predavanje aktivista Deana Herende: KONOPLJA KOT HRANA IN ZDRAVILO.

 

 

 

Bi radi brezplačno dopisovali po internetu z družinskimi člani in prijatelji, ki so daleč proč pa ne znate uporabljati elektronske pošte? Bi se radi brezplačno naučili urejati svoje digitalne fotografije s pomočjo preprostega računalniškega programa? Odhajate na počitnice v tujino in bi se radi brezplačno naučili vsaj nekaj osnovnih fraz tujega jezika? Vas zanimajo vsebine iz osebnostne rasti, ekologije in medsebojnih odnosov? Ste brezposelni in potrebujete brezplačno pomoč pri pisanju vloge za zaposlitev?

Pravi naslov za vas je Središče za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola.

Copyright© 2007-2018 MKI Gostovanje Dolher