Mestne promenade - Izola

16. 1. 2018

    TELEVIZIJSKA ODDAJA O IZOLI je nastala v sklopu dokumentarne serije Mestne promenade Izobraževalnega programa RTV Slovenija.  V oddajah gledalce popeljejo na sprehod po slovenskih mestih ter skupaj  z domačini odkrivajo njihovo zgodovino, umetnost, in...

Več ...

Študijski krožek Drevesa pripovedujejo

23. 3. 2017

  Seznam knjig   MESTNA KNJIŽNICA IZOLA   Š T U D I J S K I   K R O Ž E K DREVESA PRIPOVEDUJEJO  2017  

Več ...

 

29. in 30. maja bo v mestu Klaipeda, Litva potekala mednarodna konferenca z naslovom Library for education of smart society katere glavni namen je delitev dobrih praks in inovacij med evropskimi knjižnicami.

Na konferenci bodo govorili tudi slovenski knjižničarji Damjana Špik iz Mestne knjižnice Izola, Sara Klemenčič iz knjižnice Antona Tomaža Linharta ter Andrej Jalen iz knjižnice Antona Tomaža Linharta.

 

Povezava do spletne strani: https://erdve0.wixsite.com/conference

 

V Tednu vseživljenjskega učenja 2018 Mestna knjižnica Izola in Borza znanja Izola v sodelovanju z zavodom IZRIIS vabita na predavanje in predstavitev programa »IZBERI ZDRAVO ŽIVLJENJE« katerega namen je preprečevanje in zloraba tobačnih izdelkov, alkohola in zasvojenosti ter varovanja zdravja otrok in mladostnikov.

 

 

V okviru mednarodnega filmskega festivala KINO OTOK v programu PODMORNICA – OTOK ZA MULARIJO in  Tedna vseživljenjskega učenja 2018 Mestna knjižnica Izola vabi na delavnico izdelave lutk SUPERJUNAKI SO SUPERPRIJATELJI.

 

 

V okviru mednarodnega filmskega festivala Kino Otok - Isola Cinema, v programu PODMORNICA – OTOK ZA MULARIJO ter Tedna vseživljenjskega učenja 2018 bo V ČETRTEK, 31. MAJA 2018, 0B 18. URI v čitalnici Mestne knjižnice Izola potekala FILMSKA URICA ZA OTROKE, MLADE IN DRUŽINE.

 

 

 

 


Od 15.  januarja dalje  bo na ogled  razstava FOTOGRAFIJ ŠPELE PAHOR.


Vabljeni k ogledu vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

Razstavo si lahko ogledate od 15. januarja do 29. februarja 2018.


 

 

Bi radi brezplačno dopisovali po internetu z družinskimi člani in prijatelji, ki so daleč proč pa ne znate uporabljati elektronske pošte? Bi se radi brezplačno naučili urejati svoje digitalne fotografije s pomočjo preprostega računalniškega programa? Odhajate na počitnice v tujino in bi se radi brezplačno naučili vsaj nekaj osnovnih fraz tujega jezika? Vas zanimajo vsebine iz osebnostne rasti, ekologije in medsebojnih odnosov? Ste brezposelni in potrebujete brezplačno pomoč pri pisanju vloge za zaposlitev?

Pravi naslov za vas je Središče za samostojno učenje v Mestni knjižnici Izola.

 

 

Borza znanja Izola deluje v okviru Mestne knjižnice Izola.

Če se želite nečesa naučiti, vam borza znanja posreduje podatke o ljudeh, ki vas lahko želenega naučijo. Če želite s svojim znanjem pomagati drugim, vam borza znanja nudi podatke o ljudeh, ki potrebujejo vaše znanje in izkušnje.

Znanja, ki se posredujejo preko Borze znanja Izola so zelo raznolika in segajo od znanj tujih jezikov, najrazličnejših ročnih del ali vrtnarskih in drugih tehničnih spretnosti, poznavanja različnih oblik sproščanja, nasvetov za bolj kakovosten življenjski slog, astrologije in alternativnih metod zdravljenja ter številna druga uporabna znanja.

Copyright© 2007-2018 MKI Gostovanje Dolher