Search
Search

Članstvo

Za vpis v knjižnico potrebujete osebni dokument, s katerim se oglasite v Mestni knjižnici Izola in opravite vpis. Vplačana članarina je veljavna za obdobje enega leta od datuma vpisa. Otroci do 18. leta, dijaki, študenti, brezposelni in prejemniki socialne podpore so članarine oproščeni. Če ste v knjižnici nedejavni več kot eno leto, vas moramo po Zakonu o varovanju osebnih podatkov izbrisati iz evidence.

Spletni vpis v knjižnico

V knjižnico se lahko včlanite tudi preko spletnega vpisa. Članarino vam zaračunamo ob prvem obisku knjižnice skladno z veljavnim cenikom.

V spletni obrazec vnesite svoje osebne podatke, kot so navedeni v vašem osebnem dokumentu. Po končanem spletnem vpisu boste imeli na voljo nekatere storitve, kot so dostop do elektronskih knjig preko spletnega portala Biblos in dostop do elektronskih virov, ki so dostopni od doma ter dostop do storitve Moja knjižnica.

Izposoja na dom vam bo omogočena ob prvem osebnem obisku knjižnice.

Obveščamo vas, da je za uveljavljanje vseh ugodnosti in storitev knjižnice (izposoja na dom, rezervacija, podaljševanje, …) dokončen postopek vpisa potrebno opraviti osebno v knjižnici, kjer podate manjkajoče podatke ter podpišete vpisnico. Za vpis potrebujete osebni dokument s sliko. Spletnega vpisa ne morejo koristiti pravne osebe.

 

Navodila za spletni vpis

 

Spletno se lahko vpišete tukaj

 

Ob morebitnih težavah pri spletnem vpisu nam pišite na knjiznica.izola@guest.arnes.si.