Search
Search

Knjiga na dom

Mestna knjižnica Izola z junijem 2020 uvaja novo brezplačno storitev »Knjiga na dom«.

Namenjena je vsem, ki bi radi brali, a vam obisk knjižnice predstavlja težavo zaradi invalidnosti, težje bolezni ali starosti. Izvaja se za člane izolske knjižnice na območju mesta Izola. Če še niste včlanjeni, boste ob prvem obisku knjižničarjev izpolnili vpisnico. Članstvo je za vas brezplačno.

Za prvi obisk knjižničarjev v sklopu storitve »Knjiga na dom« se je potrebno predhodno dogovoriti. Izolski knjižnici je potrebno sporočiti vaše podatke in želje glede gradiva, ki ga bodo knjižničarji na dogovorjen datum, enkrat mesečno, brezplačno prinesli na dom in ob naslednjem obisku odnesli nazaj v knjižnico.

 

Ponujamo vam:

– leposlovne knjige

– strokovno literaturo vseh področij

– revije, razen zadnje številke

– filme, zgoščenke

 

Pred prvim obiskom je potrebno posredovati naslednje podatke:

– ime, priimek in točen naslov

– želje glede gradiva

– ali ste že član izolske knjižnice (če še niste, se boste ob prvem obisku knjižničarjev s podpisom pristopne izjave brezplačno včlanili)

– dogovorili se bomo za datum in uro obiska na vašem domu

 

Naročila sporočite (ponedeljek – petek od 9h – 14h) na telefonsko številko: 031 369 283 ali na elektronski naslov: knjiznicaizola.nadom@gmail.com

Kontaktni osebi: Darja Kromar in Damjana Špik

S storitvijo »Knjiga na dom« si Mestna knjižnica Izola prizadeva razvijati bralno kulturo in zagotavljati dostop do knjižničnega gradiva tudi tistim, ki do knjižnice ne morejo.

Veselimo se vašega odziva.